SIGORD: Leto v rekreačnom stredisku oživia hudbou prešovské kapely

05.08.2012 Prešov

Sigord 5. augusta (TASR) - Tohtoročné leto v rekreačnom stredisku Sigord pri Prešove spestrí o niekoľko dní hudobné podujatie. Jeho hlavnými hviezdami budú známe prešovské kapely.
Sigord Live 12 sa uskutoční v tomto rekreačnom stredisku v piatok 10. augusta. Hlavnými hviezdami podujatia budú prešovské skupiny Chiki liki tu-a, Peha a Komajota.
"Minulý rok sme našim návštevníkom ponúkli multižánrový program rozdelený do troch dní. Teraz sme sa pre zmenu rozhodli pre jednodňové podujatie so známymi prešovskými skupinami," vysvetlil Peter Migaš z organizačného tímu Sigord Live 12.
Hudobný večer sa však nebude niesť podľa jeho slov iba v réžii troch spomínaných interpretov. Priestor dostanú aj muzikanti v rokoch – jazzová Pešia Zóna, ale aj mladá skupina Papyllon a nový elektronický projekt Binery z Prešova.
Členovia spomínaných prešovských kapiel sa tak po dlhšom čase stretnú na spoločnom podujatí. "Tým, že mnohí majú leto nabité koncertmi mimo Prešova, vybrali si hudobníci 10. august pre seba. Budú mať čas si posedieť a nikam sa neponáhľať," poznamenal Migaš.
Koncerty v areáli zariadenia Opalex Sigord odštartujú v piatok popoludní a budú pokračovať až do polnoci. "Letnú atmosféru si prešovskí hudobníci vychutnajú aj po skončení hlavného programu s gitarami pri ohni," uzavrel Migaš.
 
 
 
 
 

Vyberte región